Schadeherstel

Voorwerk bij autoschade

Om autoschade – zoals krassen, uitdeuken en steenslag  – professioneel te kunnen repareren, is er altijd een stukje voorwerk noodzakelijk. Van het demonteren en ontvetten tot schuren en plamuren. Wanneer uw auto deukvrij is, beginnen wij met het ontvetten en afplakken van de te spuiten onderdelen. Daarna wordt uw auto zorgvuldig geschuurd en, waar nodig, geplamuurd. Na het schuren worden de te spuiten delen voorzien van een grondlaag en zeer precies gecontroleerd op oneffenheden. Is de auto helemaal strak en glad, dan wordt hij opnieuw ontvet en afgeplakt voor het definitieve spuitwerk. Wilt u weten wat we voor uw autoschade kunnen betekenen? Laat u dan terugbellen door ons autoschadebedrijf bij u in de buurt.

Richttechniek

Het richten van uw auto is een vak apart, want alles draait om precisie. Iets wat alleen lukt met de juiste meetapparatuur en richtbanken, die wij standaard in huis hebben. Zo weet u zeker dat uw auto perfect en veilig wordt hersteld en de weg op kan.

Auto spuiten

De kleinste kras of een compleet nieuw onderdeel exact in de originele kleur krijgen? Dat regelen wij. Want onze autospuiterij zorgt ervoor dat elke vorm van lakschade niet meer is terug te zien. Sterker nog, je bent daarna direct vergeten dat je ooit lakschade hebt gehad. Onze ervaren, mensen met oog voor detail en passie voor hun vak, zorgen met spotrepair, spuiten en lakken dat uw auto als nieuw weer de garage van ons autoschade bedrijf uit rijdt.

De voordelen van onze autoschadebedrijven

Voor cosmetische schades werken we samen met Xpress repair. Wij werken volgens ISO 9001 en zijn lid van de BOVAG. Belangrijke zaken, omdat schadeherstel toch een vak apart is waar alle zaken goed geregeld moeten zijn. Ook goed om te weten: wij houden rekening met het milieu en zijn lid van Stichting duurzaam. Is uw schade verzekerd? Dan wikkelen wij uw schade rechtstreeks met uw verzekeraar af.