Services

Services

Gratis vervangend vervoer

Tijdverslindend én onhandig om iets te moeten regelen als uw auto even bij ons in de garage moet achterblijven. Daarom zorgen wij ervoor dat, indien gewenst, er altijd een vervangende wagen voor u klaar staat.
Regel direct gratis vervangend vervoer via: Amstelveen/Aalsmeer: 020 218 44 64 of Amsterdam: 020 69 72 646.

Gratis haal- en brengservice

Wilt u na gereden schade zelf even niet rijden of heeft u een andere reden, dan halen en brengen we u. Voor ons een kleine moeite, voor u een fijne gratis service. Dit geldt ook voor het schadevoertuig of de vervangende auto.
Regel direct gratis uw haal- en brengservice via: Amstelveen/Aalsmeer: 020 218 44 64 of Amsterdam: 020 69 72 646.

Schadeformulier invulservice

Papierwerk is nooit fijn. En gegevens invullen is niemand z’n favoriete bezigheid. Helemaal niet na schade. Daarom hebben wij een handige invulservice, die u kan helpen met het correct invullen van uw autoschadeformulier.
Heeft u hulp nodig? Bel Amstelveen/Aalsmeer: 020 218 44 64 of Amsterdam: 020 69 72 646 of kom langs bij één van onze vestigingen.

Afwikkeling met verzekering

Net als het invullen van een autoschadeformulier is het afhandelen van de verzekering niet echt een hobby. Daar hoeft u zich dan ook niet druk om te maken. Wij nemen de afwikkeling voor u uit handen en zorgen dat alle netjes wordt geregeld. Vanaf dat moment zorgen wij voor het hele traject: de administratie, vervangend vervoer, vergoedingen en natuurlijk het vakkundig herstellen uw autoschade.

De voordelen van onze autoschadebedrijven

Voor cosmetische schades werken we samen met Xpress repair. Wij werken volgens ISO 9001 en zijn lid van de BOVAG. Belangrijke zaken, omdat schadeherstel toch een vak apart is waar alle zaken goed geregeld moeten zijn. Ook goed om te weten: wij houden rekening met het milieu en zijn lid van Stichting duurzaam. Is uw schade verzekerd? Dan wikkelen wij uw schade rechtstreeks met uw verzekeraar af.