Welkom bij Autoschade Karnekamp

Als specialisten in schadeherstel zorgen onze medewerkers in Amsterdam ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt.

Alle soorten voertuigen

Bij ons bent u met elk voertuig welkom. Want, naast auto’s en bestelauto’s kunt ook voor motorfietsen, brommers, scooters en boten bij ons terecht. Welk voertuig of merk u ook heeft, bij Autoschade Karnekamp Amsterdam wordt u vakkundig en zo snel mogelijk geholpen.

Eigen spuiterij

Een eigen spuiterij betekent voor u dat u terecht kunt voor diverse spuitwerkzaamheden. Bijvoorbeeld het spuiten van meubel- en keukenonderdelen, maar ook voor industrieel spuitwerk.

Servicegericht en klantvriendelijk

Wij zijn een servicegericht en klantvriendelijk bedrijf. Daarom staan onze medewerkers vijf dagen per week van 7.30 uur tot 17.30 uur voor u klaar.

Haal- en brengservice

Autoschade Karnekamp Amsterdam beschikt over een eigen haal- en brengservice. Ook als willen wij u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto zien wegrijden. In de tussentijd kunt u wel mobiel zijn, want wij zorgen voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor wij deze service gratis kunnen aanbieden. De haal- en brengservice is er niet alleen voor als eigenaar, maar ook voor uw voertuig. We kunnen dus uw auto ook ophalen en weer terugbrengen als hij klaar is. Bel ons gerust even over de mogelijkheden.

Klanttevredenheid

Autoschade Karnekamp

Adres: Kuiperbergweg 30 1101AG Amsterdam ZO
Telefoon: 020 69 72 646 Fax: 020 – 69 15 252
Email: receptie@autoschadekarnekamp.nl

Contactpersoon Directie: Bob van Willigen

Openingstijden

Maandag – vrijdag: 07.30 t/m 17.30 uur Zaterdag en zondag: gesloten

Autoschade Karnekamp

Kuiperbergweg 30 1101AG Amsterdam ZO

De voordelen van onze autoschadebedrijven

Voor cosmetische schades werken we samen met Xpress repair. Wij werken volgens ISO 9001 en zijn lid van de BOVAG. Belangrijke zaken, omdat schadeherstel toch een vak apart is waar alle zaken goed geregeld moeten zijn. Ook goed om te weten: wij houden rekening met het milieu en zijn lid van Stichting duurzaam. Is uw schade verzekerd? Dan wikkelen wij uw schade rechtstreeks met uw verzekeraar af.