Welkom bij ASA Autoschade

Of het nu gaat om kleine deukjes herstellen van uw personenauto of een fikse lakschade aan uw bedrijfswagen, als specialist in schadeherstel helpen de medewerkers van ASA Autoschade u weer snel op weg. Met onze klantgerichte aanpak weten we ons te onderscheiden in de markt. ASA Autoschade is een universeel schadeherstelbedrijf en repareert uw auto bij autoruitschade, lakschade, kleine deukjes, krassen, steenslag en nog veel meer.

Ook andere voertuigen

Bij ASA Autoschade kijken we verder dan personenwagens en bedrijfswagens. Want, u kunt ook bij ons terecht voor uw camper, caravan, tweewieler, motorfiets of scooter. Heeft u een oldtimer? Met onze specialistische kennis zijn wij u graag van dienst.

Spuitwerk

Voor alle vormen van spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een boot die u wilt laten spuiten? Of wilt u uw keuken of meubels in de lak zetten? Wij helpen u om uw kostbare bezit weer als nieuw te krijgen.

Haal- en brengservice

We willen u natuurlijk zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden, maar begrijpen dat u in de tussentijd wel mobiel wilt zijn. Daarom heeft ASA Autoschade een eigen haal- en brengservice. Wij zorgen dan voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze service voor u gratis is.

 

Op zoek naar een baan
waar je blij van wordt?
Kom dan ons team versterken.

Vacatures:

Voorbewerker/spuiter
Plaatwerker

Geïnteresseerd? Bel of mail ons even.
Bel 020 218 44 64 of
Email: receptie@asa-autoschade.nl

 

Klanttevredenheid

ASA Autoschade

Adres: De Loetenweg 1 1187 WB Amstelveen
Telefoon: 020 218 44 64
Email: receptie@asa-autoschade.nl

Contactpersonen
Directie: Matthieu Sol
Schademanager: Maarten Rowoud

Openingstijden

Maandag – vrijdag: 07.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 t/m 12.00 uur Zondag: Gesloten

ASA Autoschade

De Loetenweg 1, 1187WB Amstelveen

De voordelen van onze autoschadebedrijven

Voor cosmetische schades werken we samen met Xpress repair. Wij werken volgens ISO 9001 en zijn lid van de BOVAG. Belangrijke zaken, omdat schadeherstel toch een vak apart is waar alle zaken goed geregeld moeten zijn. Ook goed om te weten: wij houden rekening met het milieu en zijn lid van Stichting duurzaam. Is uw schade verzekerd? Dan wikkelen wij uw schade rechtstreeks met uw verzekeraar af.