Welkom bij Autoschade Aalsmeer

Of het nu gaat om kleine deukjes herstellen van uw personenauto of een fikse lakschade aan uw bedrijfswagen, als specialist in schadeherstel helpen de medewerkers van Autoschade Aalsmeer u weer snel op weg. Met onze klantgerichte aanpak weten we ons te onderscheiden in de markt. Autoschade Aalsmeer is een universeel schadeherstelbedrijf en repareert uw auto bij autoruitschade, lakschade, kleine deukjes, krassen, steenslag en nog veel meer.

Ook andere voertuigen

Bij Autoschade Aalsmeer kijken we verder dan personenwagens en bedrijfswagens. Want, u kunt ook bij ons terecht voor uw camper, caravan, tweewieler, motorfiets of scooter. Heeft u een oldtimer? Met onze specialistische kennis zijn wij u graag van dienst. Een van onze bijzondere vakdisciplines is namelijk carrosseriebouw.

Spuitwerk

Voor alle vormen van spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een boot die u wilt laten spuiten? Of wilt u uw keuken of meubels in de lak zetten? Wij helpen u om uw kostbare bezit weer als nieuw te krijgen.

Haal- en brengservice

We willen u natuurlijk zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden, maar begrijpen dat u in de tussentijd wel mobiel wilt zijn. Daarom heeft autoschade Aalsmeer een eigen haal- en brengservice. Wij zorgen dan voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze service voor u gratis is.

Klanttevredenheid

Autoschade Aalsmeer

Adres: Witteweg 32 1431GZ Aalsmeer
Telefoon: 0297 36 03 20 Fax: 0297 – 36 09 30
Email: receptie@autoschade-aalsmeer.nl

Contactpersonen Directie: Matthieu Sol
Schademanager: Maarten Rowoud

Openingstijden

Maandag – vrijdag: 07.00 t/m 18.00 uur

Zaterdag: 09.00 t/m 12.00 uur Zondag: Gesloten

Autoschade Aalsmeer

Witteweg 32 1431 GZ Aalsmeer

De voordelen van onze autoschadebedrijven

Voor cosmetische schades werken we samen met Xpress repair. Wij werken volgens ISO 9001 en zijn lid van de BOVAG. Belangrijke zaken, omdat schadeherstel toch een vak apart is waar alle zaken goed geregeld moeten zijn. Ook goed om te weten: wij houden rekening met het milieu en zijn lid van Stichting duurzaam ondernemen.